Måndag 28 Mars, jisses vad tiden går fort, den bara springer iväg. För att inte tala om då jag träffar kompisar som har barn, dåååå fattar jag att jag börjar bli gammal, men jag känner mig inte som 48 år (fyller 48 i juni) inte i sinnet iallafall,men i kroppen känner jag mig som om jag vore 78 år *skratt* Men men det kunde varit värre *blink*  Idag har jag varit på Nova i Lund och handlat kläder m,m .. men hur kul är det, jag handlar bara kläder då jag verkligen måste. Skor och jackor m,m kan jag handla oftare för då behöver jag inte stå i ett provrum och trängas med väggarna och dom där helt hemska speglarna som som sitter överallt och fullkommligt zoomar in HELA mig .. usch gillar inte att jordens dragningskraft drar så hårt i min kropp .. men det är väl bara att acceptera och TACK o LOV att jag inte skulle köpa en bikini för ev utlandsresa

Helgen som varit har varit en utomhus helg .. tog en tur till Flyinge Kungsgård där det stora häst centret ligger. Många vackra hästar och otroligt duktiga ryttar. Naturen är inte heller dum att vara i, vackra gamla träd, storkar, vackra gamla byggnader m,m  I Lördagskväll var Pelle och jag på en liten skogsrunda m Gaucho .. gissa om han blev glad för att just han fick följa med mig & Pelle .. gulle Gaucho, min Knådde

Här kommer några bilder från helgen

 

Det var allt för denna gången .. återkommer snart igen, så kika in !!