Här kommer han, pappa Monty i sin vardagliga miljö .. tack Ludmila för dom fina goa bilderna på din kille Monty !!

Sista bilden här är Monty tillsammans med sin kompis Kaspian, bästa polare i vått o torrt verkar det som !!

Här hemma är det KALLT, ja då menar jag RIKTIGT KALLT ... vi hade inatt som mest -20,3 grader och på andra håll i Skåne har det varit hela -25 grader kallt .. ALLDELES för kallt för min smak .. nåväl vackert är det utanför fönstren. Gaucho, Inez & Khleo gillar verkligen snön, tyvärr så får både Gaucho och Inez kylkramp i tassarna när det är så här kallt. Lilla Khleo verkar inte kylan bita på, hon springer iallafall runt på alla 4 benen och bekymmrar sig inte ett dugg .. den goa lilla svarta, halvsyrra till Monty (dom har samma pappa dvs La Motte's Maestro Moravia Campanella) !!

I mellandagarna ska jag åka till veterinären med Khelo och påbörja rabiesvaccinationen så att hon och jag kan åka iväg till Danmark på utställning och försöka att få dom åtrovärda danska CERT:en som krävs för ett Danskt Utställnings Championat. Inez kommer också att vaccineras, men det får vänta för hon är i sin sämsta päls period just nu, den tråkiga perioden som oftast inträffar på våra briarder då dom är runt 1 år. Fawnfärgade briarder som Inez är extra tråkiga för dom blir även ordentligt bleka ut i färgen under den perioden. Så det är ingen ideé att vaccinera henne innan hon börjar komma i päls och färg igen.

Ja annars är det som det varit den senaste månaden, snöööö snööö och åter snöööööö och ännu mer ska det komma under kvällen/natten och under julhelgen. Jag hade i planerna att åka upp och fira jul tillsammans med mina föräldrar och min syster och hennes familj, meeen det får allt vara så p.g.a det snökaos som utlovats under julhelgen.

Till sist ... snälla lilla söta goa Gabi, det är dax att börja löpa nu så att vi kan åka på date till din kavaljer Monty ;-)  Jag väntar o väntar och längtar så efter valpar liksom många andra gör .. såååå sätt fart med löpet nu !! Jag väntar på bilder på Gabi också men det har inte kommit några ännu för att Taina m. familj har fullt upp nu innan jul, men jag hoppas att det dyker upp en massa goa Gabi bilder snart så att jag kan lägga ut dom här .. TACK Taina & Patrik på förhand för bilder som jag VET kommer då ni får tid !! En sak till som hör till Gabi och kommande valpar .. Gabis halvbrorsa Aiko fick CK och blev 4e bästa hane på Stora Stockholm förra helgen, en av Sveriges största utställningar .. inte illa i den tuffa konkurens som rådde .. Stort GRATTIS till ägaren Niki och dessutom till uppfödaren Malin på Green Pond's kennel .. ni måntro att jag är en mkt stolt farmor !!

Allt för denna gången och om jag inte bloggar under dom kommande helgerna så önskar jag ALLA

God Jul & Gott Nytt År !!

och glöm inte bort era hundar under helgerna. Speciellt inte under den kommande Nyårshelgen, undvik att utsätta era fyrbenta vänner för dessa hemska fyrverkerier !