Allt är bara bra med mamma Gabi och hennes småttingar .... det råder verkligen ett lugn i valplådan, jag hör inte mycket av valparna inte ... anar att dom är nöjda och belåtna  :-D
Vikterna på valparna rusar i höjden för var dag/vecka ... sååååå ALLT är bara bra och nu väntar vi på att ögon och öron ska öppnas om ca 1 vecka, det brukar ske då valparna är mellan 12 -17 dagar gamla. Efter det så börjar en spännande tid då valparna utvecklas i en rasande fart och jag kan därmed börja se mer av vad varje valp har för personlighet .. spännande spännande  :-P

Här kommer lite bilder så jag tog på valparna i Fredags då dom fyllde 1 vecka .... håll till godo !!!

Kan också meddela att efter några avhopp så har jag 2 tikvalpar som söker egna hem + att jag söker fodervärd till den tik jag själv ska behålla ... är du intresserad så hör av dig på 0702 12 62 01

Återkommer från valplådan med fler bilder och uppdatering av vad som händer med valparna .... hej så länge från oss i valplådan !!