Jag är så glad, glad för att Blixtra dvs Trésor de Brie Fila Fauve CF fått ett underbart hem ! Hennes nya familj och jag ska träffas en kväll nästa vecka för att skriva dom papper som ska skrivas vid överlåtelse av hund. Blixtra följer med matte Caroline till jobbet och så klart så har Blixtra charmat hela företaget .. Blixtra sköter sig ypperligt och gillar den sociala miljön där hon får hur mycket kel o uppmärksamhet som bara går att få. Matte Caroline och husse Robert roas av Blixtras goa söta glada jag !! TACK Caroline & Robert för att ni gett Blixtra bästa möjliga hem !

Härhemma så råder vinter igen, ja ingen ny snö har kommit men temperaturen ligger på några minusgrader dygnet runt. Minusgrader efter en veckas regn o töväder leder helt enkelt till hård skare vilket inte är bra för söta mjuka goa briardtassar, så mina vovvar får helt sonika nöja sig med att busa rundor på den inhängnade delen av tomten .. allt för att inte skada sig. Annars så har snön sjunkit undan ordentligt efter förra helgens regn och tö väder .. känns skööönt att vi är påväg mot vår, sol och värme, nåväl ett bra tag kvar, meeeen det går ändå på rätt håll ! Igår då dessa bilder togs hade jag en skön solig dag härute i skogen. Faktiskt så var det riktigt skönt i hörnan på altanen, så skönt i solen så att jag kunde sitta på en hög snö och dricka en mugg m eftermiddags kaffe .. skööönt med sol !!

 

Pratade med Gabis matte Taina häromdagen och hon berättade att Gabi börjat att svullna lite, så nu hoppas jag verkligen att det blir löp av !! Nästa vecka ska jag åka ner till Sjöbo för att hälsa på Gabi och ta lite bilder på henne .. ser framemot att träffa både Gabi och hela hennes flock.

Kan också berätta att Trésor de Brie Leija Fauve MF på Gotland röntgat sina höfter och det såg bara fint ut enligt veterinären. Nu hoppas vi på att röntgenplåtarna så snabbt som möjligt kommer in till SKK för den officiella avläsningen. TACK Christina m familj för att ni ställt upp och röntgat Leija ! Nu får vi se vem den andra "valpen" ur kullen är som kommer att röntgas .. spännande är det !

Nu är det slutbloggat för denna gången för nu är det Fredagkväll och jag väntar på kärt besök *blink*

Ha en skön helg och var rädda om varandra och era glada & goa TdB briarder ........