LPI Trésor de Brie Fila Fauve CF

söker ett nytt kärleksfullt hem !

Blixtra har friska fina höftleder och armbågsleder dvs HD:A & ED:0, har gått mentalbeskrivning, är klickertränad, har lydnadsdiplom i lydnadsklass I, är uppflyttad till lägre klass spår och utställd med CK .. sparsamt utställd p.g.a päls i utveckling. Korrekta tänder & bett och korrekta sporrar.

Blixtra är en snäll, go och glad briardtjej, men behöver som alla briarder en fast och kärleksfull hand. Hon är van vid stadsmiljö och katter. Leker bra med andra hundar och hon har mkt spring i benen !

Blixtra kommer till mig efter Nyårshelgen. Är du intresserad och vill veta mer om Blixtra så är du välkommen att ringa mig på telefon 0702-12 62 01 el. maila på tdbeva@hotmail.com

Här nedan kan du se fler bilder på söta Blixtra.

Så välkommen att höra av dig för en ev träff med mig och Blixtra efter Nyårshelgen. Hon kommer att bo här hos mig tills jag hittat ett nytt hem till henne !