Fick ett glatt sms inatt från Marie som har KOARD Trésor de Brie Caizer Fauve YO och Trésor de Brie JetSet Noir QD. Caizer & Marie är ute på övning denna helgen:....  Har nyss avslutat övningen och lyckades skydda vårt objekt trots B-styrkans kraftfulla anfall. Han är fenomenal på ljud och plockade ett stort antal fiender. Nu är Caizer trött efter 6 timmars bevakning i ett sträck. Godnatt !! Nu är klockan 01.00 och imorgon börjar vi 07.00 igen .. Kram Marie & Caizer

 

Igår Lördag 19 Mars var det stor Internationell utställning i Malmö. Platsen detta året var parkeringen på Jägerso travbana, tre stooooora tält hade ställts upp och det fungerade riktigt bra, meeeen som vanligt ALLTID trång och stökigt på Malmöutställningen .. fattar inte varför det måste vara så och så har det alltid varit sedan jag startade i utställningsringarna 1997. Men, men MKT trevliga människor träffade jag denna dagen .. tack ALLA för en trevlig dag .. INGEN nämnd INGEN glömd

Först ut i ringen var Trésor de Brie Keo Noir MG, anmäld  juniorklass där han vann klassen dvs EXCELLT o CK. Keo slutade sen som bästa hane efter att både Berger la Motte's Zodiac busat i ringen och KORAD LPI Trésor de Brie Flash Fauve CF inte fått EXCELLENT utan "bara" VG. Dels mitt fel eftersom jag tog ett annat koppel till Frasse vilket gjorde honom obekväm i rörlesemösntret + att ringen var ALLDELES för lite för att Frasse skulle kunna slappna av och ta ut stegen ordentligt .. ja jaaa viktigast är iallafall att han som alltid var go & glad !  Sen var det dax för tikarna, först ut var Trésor de Brie Khleo Noir MG och syrran Trésor de Brie Kolan Noir MG. Längsta strået drog min Khelo som vann klassen m EXCELLENT o CK. Syrran Kolan fick nöja sig med en jättefin kritik men hon var tyvärr för smal för dagen och därav drogs CK:et .. hon fick VG. Lars, snyggt jobbat i ringen .. det såg trevligt ut

Sen var det dags för Rave-On Cookie Fauve AR .. som fick bli utan pris idag. Helt plöstligt stod Khelo som Bästa Tik m CACIB och fick möta brorsan Keo som blev Bästa Hane, inget CACIB för att han var anmäld i Juniorklass .. alltså dax för syskonen att tävla om BIR & BIM .. vi sprang o vi sprang och slutligen bestämde sig domaren Karl-Erik Johansson för att min älskade lilla Khleo fick BIR rosetten och snyggbrorsan Keo m matte Camilla fick BIM rosetten ... Stort GRATTIS Camilla .. ni är såååå duktiga, sååå snygga & såååå coola i ringen

Jag velade fram o tillbaka om jag skulle stanna till finalerna på efm. eller om jag skulle köra hem till Gaucho & Inez .. visste ju att det inte skulle gå någon nöd alls på dom härhemma .. meeeeen mitt "hjärta" mådde inte bra .. nåväl jag stannade och fick veta att jag stannade förgäves dvs vi åkte ut i första gallringen .. men men hade inte väntat mig något annat heller, men det som gnagde i huvudet var att stannade jag inte skulle jag inte ha en chans *ler*.  Är såklart supernöjd med dagen !!

Idag är det kroppen som får lida efter gårdgagens utställning, värk i muskler o leder och är oerhört trött. Men det går över och räknade med att det troligtvis skulle bli så här. Tråkigt är att jag skulle varit hos Barbro, Rolf & Hibea vid 13. 00 idag, men jag fick lämna "walk over" .. men vi ses en annan dag !

Allt för denna gången .. ses snart igeeeeen !!!