Vilken dag, en dag med stor glädje över Gabi och hennes valpar .. underbart att ALLT har gått bra med valpningen, att ALLA mår bra både mor och barn och såklart för att Gabi är så lugn och cool med valparna 

Kan villigt erkänna att det känns som om jag hade tillbringat natten på en sjudundrandes fest .. känner mig helt dizzy, trött och bakis. Jag har sovit som en stock i två omgångar under dagen och det var verkligen välbehövligt kan jag lova. Jag har valplådan i sovrummet så när det är lugnt därnere så kan jag också sova, men minsta lilla ljud så vaknar jag och måste kolla hur det ser ut därnere i valplådan.

Jag har ringt och pratat med alla valpköparna, den ena gladare än den andra .. vilket härligt gäng valpköpare jag hittat även denna gången. Dock blev det ju bara 2 hanar och jag hade 3 tingade, familjen vill ha en hane och har beslutat sig för att vänta på en svart hane. Jag har fått ett återbud på en tikvalp vilket gör att jag nu har 3 tikvalpar som söker egna hem att flytta hem till under veckan v25 dvs med början Tisdagen den 21 Juni (Midsommarveckan). Är du intresserad så är du välkommen att höra av dig på 0702 12 62 01.

Jag söker en seriöst aktiv fodervärd till en lovande tikvalp.  Du bör bo i Skåne, Blekinge el. Hallands området och vara intresserad av att arbeta hund och ställa ut hund .. gärna med vana av briard sedan tidigare !!

Är du intresserad ? hör isåfall av dig på 0702 12 62 01.

Här kommer några bilder på den mkt stolta modern och hennes underbara små svarta knyten:...

 

Dessa bilder får ni hålla tillgodo med under kvällen .. imorgon kommer det kanske in lite nya bilder igen 

Imorgonbitti ska valparna vägas för att jag ska kunna hålla koll på Gabis mjölkproduktion så här i början .. men hon matas med rå ljummen färsk nötfärs för att hjälpa igång mjölken. Men jag är säker på att valparna redan nu får det dom behöver för det är sååååå lugnt i valplådan. Kalla och hungriga valpar gnyr, piper och kryper oroligt runt .. men dessa små trollen hör jag inte många ljud ifrån, så dom ÄR nöjda med vad mamma Gabi har att bjuda på i mjölkbaren där det även är varmt och tryggt !!

Hej för ikväll och jag önskar er nya valpköpare varmt välkomna till

Trésor de Brie gänget