Glömde i förra inlägget att berätta om Emelie och hennes Ginza .. KORAD LPI Trésor de Brie Ginza Noir QC. Emelie och Ginza går nu på HundCampus för utbildning till CancerSökHund. Här kan ni läsa om vad denna utbildning är (+ många andra utbildningar på HundCampus sida) och ni har också möjlighet att skänka en slant till stiftelsen för forskning och utbildning av dessa otroligt duktiga förare med sin hundar.  http://www.hundcampus.se/index.php?sida=stiftelsen-cancersokhund

Kan också nämnas att Ginza även är utbildad NarkotikaHund också via HundCampus. Emelie, ni är så duktiga du och Ginza med era arbeten och utbildningar på HundCampus, men även på lydnadsplanen som vi sett under det gångna året .. stolt är jag minsann över er och så glad för din skull Emelie !!

Fortsatt Lycka Till med alla aktiviteter !!

********************************************

Jag har även fått mail från Gittan & Arne som har Trésor de Brie Itzhak Fauve AF och Trésor de Brie Khaos Noir MG. Goa bilder på goa grabbar ! Bl.a så kom dessa bilder, sååååå fina tjänstetecken grabbarna bus har fått .. stiligt värre .. hundkompisarna på kurserna blir säkert jätte avis på dom två briarderna som har sååååå fina tjänstetecken !! Kan ju inte låta bli att även lägga ut på vakthundarna i fönstret .. helt bedårande fin bild ;-)

TACK Gittan & Arne för fina bilder !!

****************************************

Har även fått ett härligt Julkort från Knud & Ellen i Danmark som har Trésor de Brie Indi Fauve AF och briardkillen Baloo. TACK Knud og Ellen för det superfina julkoret på era goa briardgrabbar !

 

Nu är det färdigbloggat för idag .. tror jag iallafall, kan ju få för mig att slänga in ett inlägg till under dagen .. sååååå kika in igen och häng med !!