Ja julhelgen har varit hur bra som helst och VISST har jag julkänslor, kan inte ha annat och kan inte annat än njuta av denna helt underbara vackra natur som är bedårande i sin vita fina vinterskrud !

Hundarna älskar snön och busar gärna så fort dom kommer ut. Oftast öppnar jag bara dörren och släpper ut vilddjuren rakt ut i skogen sen roar dom sig på bästa möjliga sätt en stund. Bäst går det om jag släpper ut två åt gången, släpper jag ut alla 3 så blir det bara tjafs o oreda och Gaucho blir den som blir utmobbad av töserna. Men Gaucho har jätteskoj med en tös åt gången .. fullt ös som kan ses på bilderna ovan där han och Khleo busar !

Jag har mätt snödjupet och det blev hela 74 cm snö på mitt trädgårdsbord .. vackert med all snö, men ärligt talat så hade det räckt med hälften för min del.

Snart är det Nyårshelg igen, jisses vad året 2010 har gått fort, men det gör ju så när man trivs med livet. Stora lyckan var under höstens alla tråkigheter, nämligen att få följa Geisha & Duzy valparna på Berger la Mottes kennel och jag hade turen att det fanns en liten tik valp till mig .. lilla Dominica som kallas för Mica som numera bor hos familjen Hansson. Jag bestämde mig redan 2007 då jag träffade Geisha för första gången att den tiken SKA jag ha valp efter och så bidde det .. Tusen TACK Marianne & TACK familjen Hansson för att ni tog er ann lilla Mica !!

Nu önskar jag er en god fortsättning på helgerna ...

Hej så länge för denna gången !!