Hej på er .. nu är det Fredag och helg = UNDERBART !!

Vädret är precis rätt för mig, tööööööööööö och jag hoppas att snön snart försvinner för som vanligt då vi hamnar i Januari månad vill jag ha vår på studs *ler*

Idag har jag skickat ut info. om MH + UHB till ALLA berörda valpköpare som har valpar från K-kullen och L-kullen ... ska bli så skoj att ses live .. ni är ALLA varmt välkomna !!

Jag har även bokat rum till årets två stora Briard happenings dvs Svensk Briardvinnarutställning uppe i Rimbo helgen 21-22 Maj och den stora Briardspecialen uppe i Vårgårda på Tånga Hed. Ni valpköpare som är sugna på att följa med och ställa era voffsar på någon av dessa el kanske bägge hör av er till mig så ska jag hjälpa er med bokning av rum på samma ställe där jag kommer att bo .. hoppas att vi blir många !! Hör av er på mail el telefon 0702 12 62 01

Igår var jag uppe hos familjen Hansson och hälsade på Mica och dom andra voffsarna. En jätte trevlig dag uppe i Kattarp. Här kommer några bilder på lilla söta Mica och TACK familjen Hansson för en trevlig efm !!

Annars är ALLT lugnt och skönt härhemma. Jag väntar spänt på att Gabi ska komma igång med sitt löp, men det låter vänta på sig .. bara att vänta och låta naturen ha sin gång.

Önskar ALLA en skön helg tills vi ses här på bloggen nästa gång !