Nu har jag hittat en kavaljer till min älskade Inez !!

Jag har också suttit m en mugg kaffe och kollat av hur HD & MH ser ut på Inez syskon .. visst visste jag det mesta men ville kolla lite extra. 8 syskon höftledsröntgade fördelat på:. 6st A, 1st B & 1st C och i daxläget 4 oröntgade. 9 st av 12 i kullen har gått MH m och visade inga kvarstående rädslor och alla har godkända skottprov dvs 1-3 (5st 1a, 2st 2a o 2st 3a) .. känns riktigt bra att para min underbara goa Inez-impulz nästa vår ... hoppas hoppas att det blir Inezvalpar .. mkt ska ju klaffa ;-)

Vädret, ja som vanligt mest regn men igår var det jättefint väder .. varannandags väder får man väl kalla det för imorgon Lördag ska det bli fint för att sen regn på Söndag igen ... känns trååååkigt att vi inte fått känna av sommaren nämnvärt iår.

Imorgon Lördag är det utställning i Bjuv, längtar efter att få träffa andra briarders och se lite briarder ;-)

Jag har hämtat min dator från den privata reparatören och har nu lämnat den till min riktiga datadoktor för byte av hårddisk och installation av operativsystem ... troligtvis kan jag hämta den på Måndag. Ska bli så skönt att kunna uppdatera hemsidan och dessutom kunna lägga in bilder här i bloggen igen. TACK min Pelle för att jag fått låna din dator nu några veckor <3

Resultat från utställningen kommer här på bloggen imorgonkväll ... så kika in då och ni ... håll turtummarna för TdB gänget imorgon i Bjuv !!!