Hej på er, nu är det länge sedan jag bloggade .. men här kommer några rader från oss.

Som ni säkert redan sett på NEWS sidan så har vi varit iväg på årets stora happening dvs BÄST i VÄST ... en härlig helg med härliga briardmänniskor & briarder. Dom flesta av dom man träffar där, träffar man bara på just denna utställningen. Vädret hade vi tur med även detta året och jag kom hem och såg ut som en kokt kräfta i ansiktet = det var en mestadels solig helg.
Hur det gick kan  ni som inte redan vet läsa på NEWS sidan. TACK till mina ypperliga rumskompisar Sara & Jennie .. detta kan vi gott göra om nästa år !

Den stora SKK utställningen på Sofiero gick av stapeln förra helgen också en härlig dag m sol i den vackra slottsparken. Extra kul var det att få träffa Eva Kennedy och Lufsen dvs Trésor de Brie Ingo Fauve AF som jag inte träffat sedan MH:t 2009. En jättego och snäll kille som mest bara viftade på svansen och var glad t.o.m jätteglad över att få se mig igen !!

Nu till helgen blir det utställning på Lunds brukshundklubb och där ska lille Hebbe dvs Trésor de Brie Menton Noir MG göra sin debut i ringen. Min Inez dvs Anamma Nord Inez-Impulz ska ställas i öppenklass och KORAD LPI Trésor de Brie Flash Fauve CF "Frasse" ska ställas i öppenklassen för hanar. Det är dom hundar som jag vet är anmälda .. ska bli en spännande dag :-)
Hoppas att denna utställningsdag också ska bli solig o fin, iallafall hoppas jag på uppehåll. Utställningstältet åker iallafall med till Lund utifall det regnar.

Den 1 Oktober går årets Gröngölingsutställning av stapeln på Qpoolen i Hässleholm och där kommer jag att vara påplats och titta och njuta av Briardvalpar !!

Jag väntar på besked från Varbergs brukshundklubb och om Inez kommer med på korningen som äger rum den 2 Oktober .. är lite otolig, vänta är liksom inte min grej riktigt, speciellt inte då det gäller mina hundar.

I November är det dax för den årliga SBK utställningen och dit ska några hundar anmälas .. det rä en toppen mysig utställning, kallt o grått i ridhuset men med lite extra varma kläder och lite glögg så håller man sig varm. Det säljs glögg och pepparkakor varje år på den utställningen.

Vädret ? ja det har varit höst här nu några veckor, moln, regn o sol om vartannat och de sista dyngnen har det dessutom blåst rättså rejält .. men jag gillar hösten och njuter faktiskt av denna årstid .. naturen är så vacker och doftar så underbart.

Jag  vet att ni är många som är spända på vilken hane som ska bli pappa till min goa Inez första kull valpar som planeras till sommaren 2012. Jag kan bara meddela att jag INTE bestämt mig ännu .. ni får hålla ut lite till *blink*

Ni TdB:are, valpar som vuxna pajsare .. glöm INTE att anmäla till höstens utställning i Åstorps Ridhus .. vill ni ha hjälp med anmälan så hör bara av er så hjälper jag er .. hoppas att vi ses där !!

Hej så länge .. resultat från Lunds utställning kommer att synas här på min hemsida och på FaceBook .. hightassar på er !!