Här kommer en liten uppdatering från oss !

Jag har så många bilder som jag skulle vilja dela med mig av här i bloggen, men Pelles dator vill inte detsamma som jag TYVÄRR. Nåväl jag har beställt en ny dator från Komplett.se  ... det blir en Asus denna gången .. den fanns inte på lager men inkommer den 25 och därefter skickas den till mig ... såååå skööönt med ny dator så att jag kan hålla hemsidan up to date, lägga lite bilder här i bloggen och att Pelle kan få tillbaka sin dator för jag anar att han saknar den fast han säger att han klarar sig utan ;-)

Utställning i Bjuv .. det gick kalasbra för oss !! 
LPI LPII Trésor de Brie Haida Noir DO vann öppenklassen m EXCELLENT CK & blev BIR.
Trésor de Brie Khleo Noir MG EXCELLENT CK & 3e bästa tik.
Anamma Nord Inez-Impulz EXCELENT CK & 4a bästa tik.
Trésor de Brie Khaos Noir MG vann unghundsklassen m EXCELLENT.
Berger la Motte's Dominica "Mica" fick för dagen nöja sig med VG efter att ha busat runt lite i ringen m matte Ewa.
Trésor de Brie Keo Noir MG yppade ett litet "ord" till domaren så han blev utan pris den dagen .. vilket var helt rätt av domaren !
Domare var Jörgen Hindse-Madsen från Danmark som jag hoppas att vi kan få se mer av här i Sverige, totalt var det 12 briarder anmälda till utställningen i Bjuv.
Stora varma GRATTIS till er ALLA !!

Mer glada nyheter kommer från Siru & Isak i Finland:..
Dom har varit i Estland på stor 2 dagars CACIB utställning och det resulterade i EXCELLENT båda dagarna och 2 x BIR, 2 x CAC, 2 CACIB och titeln INTERNATIONELL UTSTÄLLNINGSCHAMPION och inte nog med det för på Lördagen slutade dom på en superfin BIG 2 placering i den stora finalen .. Whoooow stora varma GRATTIS till dig Siru och din familj och nopsussar till Mr Isaksson the champion !!

Ja det var väl allt för denna gången .. hoppas att jag inte glömt någon av er, då får ni minsann höra av er och skälla lite på mig ;-)

Må så gott till nästa gång vi ses här .. hightassar så länge från Eva, Gaucho, Inez & Khleo