Jag har inte hunnit med bloggen på ett tag, full fart med husrenovering sedan jag kom hem från Tyskland och så har det ju varit Påskhelg med mkt sol och värme 8-) .

Vi hade en underbara vecka i södra Tyskland, våren hade kommit ordentligt. Bästa goa Paxa är parad x flera med lyckade parningar så nu hoppas vi att det blir en kull svarta valpar här i mitten på Juni  <3

Här kommer ett bildcollage på den vackra och trevliga killen Luigi  <3 Igår var jag med Paxa till veterinären för hennes första vaccination mot herpes, herpes är ett mkt vanligt virus på våra hundar och jag törs inte chansa med att inte vaccinera henne. Jag har haft en kull för många år sedan där alla valparna dog i herpesvirus. Så nu vaccinerar jag alltid mina tikar. 
Här kommer en bild på Paxa, go och glad efter veterinärbesöket igår  :-P .Påskhelgen har mestadels bestått av huset och byte av fönster på baksidan av huset, rummet som fönstren sitter i ska totalrenoveras under hösten/vintern.
Hundarna har haft det bra i solskenet och promenaderna har uppskattats i den värmande vårsolen. Lite bus och lek har det förstås också blivit här hemma, här är det Qenja och Kokkie som håller igång  :-D Qenja fick även vara fotomodell .. lilla söta underbara bushunden Qenja  <3 
Pälsen börjar komma på Qenja nu, så det blir nog några utställningar under året  :-D .