Hej mina vänner, snart har ännu en härlig helg runnit iväg .. det går så fort. Igår Lördag var Pelle och jag nere i Blentarp och monterade ner ett trädgårdsstaket som jag hittade på Blocket i Fredags .. 500:- för 110 m TACK det blev mitt !! Så nu ska en annan del av tomten hängnas in till vovvarna, nämligen min lilla skogstomt. Jag ska ha gräsmattan grön o grann och så fri från vovvarna som möjligt och min lilla rabatt ska fyllas av härliga blomster denna sommaren.

På kvällen kom Pelle med en stor påse med Lördagsgodis till mina fyrbenta älsklingar .. goa råa "köttstycken" med lite knapriga goa ben på .. mums mums tyckte voffarna

 

Pelle och jag njöt av att tända grillen och lägga på marinerade kotletter av vildsvin, dessutom egen fälld  ... det var jättegott tillsammans med ungsstekta rotfrukter och en god sås av creme fraiche m kryddor o vitlök. Till det serverades varsin liten mummelman och en öl .. gott !!

Senare på kvällen blev det tvagning av briardskägg .. inte mumma då det luktar slakthus om vovvarna .. uuullkk. Idag ska Inez in i duschen för en schamponering och sen blir det Cowboy Magic i den fuktiga pälsen och en REJÄL genom kammning .. ev tar jag samma "runda" m Khleo, Gaucho fick ju sitt stora vårbad och grov kammning förra veckan.

Vädret då ? jo det ÄR vår, igår hade vi en temperatur på hela 14 garder och det utan solens hjälp. All snö är borta och det börjat att torka upp så smått på dagarna då regnet håller sig borta. Fåglarna kvittrar så underbart här i skogen och att jag älskar att kunna vakna var morgon av detta underbara vårkvitter .. saknar dock läten av morkullorna, har inte ens sett någon ännu i år .. undrar om dom flyttat ifrån oss ... tråkigt isåfall.

Ja allt för denna gången .. men vi ses snart igen, kanske senare idag med några bilder på en ny duschad och fiiiiin Inez och ev en likadan Khleo .. får se vad kroppen orkar en dag som denna. Heeeeej så länge .. see you soon !