Igår var jag nere i Sjöbo och hälsade på Gabi m familj .. så skoj att träffa både Gabi och hennes goa familj .. TACK Taina & Patrik för en trevlig stund och den underbara goa semlan m pärongrädde .. den passade mina smaklökar perfekt !!

Här kommer några bilder på fina Gabi ...

Vackra, snygga & mkt välbygda lilla Gabi .. en otroligt glad och svansviftande liten briardtjej .. jag är så glad för att jag har henne och TACK Malin på Green Pond's för att just lilla Gabi fick bli min, Patrik & Tainas lilla tjej !!

Här kommer några busbilder .. men hur lätt och gott är det att bita i en tross som är totalt stenhård av kylan ? men Gabi brydde sig inte nämnvärt negativt om "isbiten" .. det var ju bus bus .. heeejohååå va skoj *blink*

Fullt ös var det på gräsmattan !

Ja och nu väntar vi vidare på att Gabi ska börja löpa så att vi får åka upp på date till snygge och trevlige Monty .. vänta vänta vänta, ja det är jag inte så bra på om man säger så *ler*

Patrik & Taina blev både förvånade och glada över hur min lilla Khleo påminner om sin mamma Gabi .. skoj att dom kunde se ALLA likheter mellan mor & dotter !

Här kommer en länk till er som väntat på att få se mina bilder från Fulltofta & Ringsjön som jag tog för några dagar sen. http://www.flickr.com/photos/58839421@N04/show/ eller http://www.flickr.com/photos/58839421@N04/ länkarna kommer även att läggas upp på min PICTURE sida inom kort. Detta kommer att bli mitt webalbum där jag kommer att samla bilder på både briarder, natur & kultur .. men troligtvis blir det mest briarder *blink*

Nu slutar jag för denna gången ... önskar er ALLA en skön helg !!