Nu är det väldigt länge sedan jag skrev något här i bloggen. Det har tagit mkt tid med valparna nu sista veckan ... men nu är det verkligen tomt här hemma. Mixed feelings verkligen, skönt på ett sätt men saknaden är jobbig. Dock så vet jag att alla valparna fixade bilresan hem ypperligt, lugna o coola och inga kräkningar i bilen 

Jag önskar er ALLA all lycka till med era nya familjemedlemmar !!!  Nu inväntar jag bilder från er .. jag misstänker o hoppas att det kommer massor av bilder nu i sommar

Lilla Mejja som finns kvar här hemma så länge, tills jag hittat rätt fodervärd har det bara bra med dom stora voffsen. Hon busar och tar för sig av livet utan syskonen. Än så länge finns mamma Gabi kvar hos henne, men imorgon efm/kväll så ska jag köra hem Gabi till sin familj i Sjöbo. Vill här tacka Taina & Patrik för ett så bra samarbete med Gabi

 

Idag är det midsommar och därmed att riktigt midsommarväder dvs lite sol, lite moln, lite regn och rättså kylslaget ute. Jag o voffsen firar såklart midsommaren tillsammans med våran Pelle.

Jag önskar er ALLA en riktigt trevlig midsommar !!

 

Hightass från oss alla .......