Länge sedan jag bloggade några rader här ... men det har rullat på med valpleveranser, ny valp i huset, utställningar och en massa annat som hör till då man bor på landet med både hästar o kossor.   

Jag får in bara positiva rapporter från lyckliga valpköpare om hur härlig, busig och rolig valp dom fått .... det känns så skönt att valparna är så glada o positiva och gillar människor ... TACK goa ni för alla rapporter om era svarta små charmtroll .... dock tycker jag att ni är lite dåliga på att maila mig bilder .... det får minsann bli en skärpning från er sida, maila på tdbeva@hotmail.com  :-D

En ny liten svart briardkille har flyttat hem till oss ... den 6e Augusti hämtade vi Rocco som då var 4 månader på Kastrups flygplats.
Rocco kom via flygplan från Tjeckien och uppfödaren Pavla Firlova    .... Rocco heter "Show Stopper Moravia Campanella" i sin stamtavla.


Rocco är en härlig mysig och cool kille som så här långt tar livet med en klackspark ... han älskar människor och vill hälsa på ALLA som kommer i hans väg ... vi hoppas såklart att han fortsätter att utvecklas så bra som han har börjat ;-).

Värmebölja i flera veckor under Juli/Augusti ... som mest mätte vi upp 30,6 grader i skuggan ... usch va varmt, alldeles för varmt o fuktigt för att jag ska trivas ... hundarna trivs inte heller i den hemska hettan.
Men nu har det varit riktigt skönt under några veckors tid ... runt 20-25 grader och det gillar vi !!

Vi har haft besök av som mest 12 storkar som mest här på vår mark .. det har aldrig setts stork just här innan så det var bilköer på vägen av nyfikna människor=-O
Jag har ju sett stork innan, många gånger dessutom, när jag bodde i Hörby så var det en hel del stork runt bygden vackra fina fåglar som verkar acceptera oss människor .. men det är klart dom är säkert uppfödda i något av stork en del hägn här i mellersta skåne och därmed vana med människor i sin närhet som ger dom mat. Jag har inte kommit så nära så att jag har kunnat se om dom är märkta eller inte ... men som sagt, troligtvis är dom från något hägn och då är dom märkta. Härligt med storkar, kanske skulle jag ta fram några gamla vagnshjul från gömmorna och sätta Pelle i arbete med att sätta upp hjulen på våra skorstenar på huset som inte används ??

Nu är det slut för denna gången ... ha en skön sensommar på er :-D  !!!