Nu har vi fått snö så att vi är nöjda .. hoppas bara att det får vara snö o kallt över dom stundande helgerna. Efter Trettonhelgen kan dock snö o kyla försvinna för då börjar min otåliga längtan efter vår och alla hundaktiviteter ! Just nu så längtar jag oerhört mycket efter att Gabi ska börja löpa så att vi får åka till Ludmila & Monty för en date, en date som jag hoppas ska resultera i många härliga svarta valpar. Vi är många som med stor spänning väntar på dessa valpar ! Här kommer en bild på den blivande pappan dvs Monty .. busig trevlig o snygg ...

Tack för bilden Ludmila !!

**********************************

Mina vovvar njuter också av snö och bus .. lite bilder på mina pajsare

***********************************

Jag har en sida som jag vill visa er .. en sida med många fina kvalitets saker från Cellavie DogDesign .. mkt välsydda leksaker, bäddar och halsband !

http://www.cellavie-dogdesign.se/

Lite bilder på sortimentet

Är ni intresserade så tveka inte att höra av er till Maria på Cellavie DogDesign !!

*************************************

Vill passa på att tacka för ALLA fina julkort som kommit från både uppfödare, briardägare, valpköpare och andra goa vänner världen över !

Nu är det blogg stopp för denna gången, nu ska dagen ägnas åt diverse andra ting inför helgen ! Ha det gott alla och Lycka Till alla ni som ska ställa på Stora Stockholm i helgen !!!