Helgen har varit toppen !!  Fredagen startade med ett trevligt SMS från Cicki Dalarud som meddelade att Trésor de Brie Jazza Noir QD fått sitt andra CERT och slutade som 4e bästa tik uppe i Ransäter ... jippiieee va glad jag blev. På kvällen kom Jennie och vi hade en rolig vin och ostkväll .. TACK för det Jennie !!

På Lördagen fick Trésor de Brie Jazza Noir QD sitt tredje och sista CERT och kunde efter det titulera sig som SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION ...  resultat för Jazza den dagen blev EXCELLENT CK 4e bästa tik m R-CACIB och titeln SE UCH ... Stort GRATTIS Cicki & Stefan och TACK för att ni "härdat ut" i utställningsringarna .. 3 utställningar och 3 CERT .. inte illa minsann och snyggt jobbat både i brukset o i vänstervarvandets värld ;-)  Vi firade här hemma m mousserande rosévin, Bare Foot ... supergott.

På Lördag kom Carina och visade upp sina två ny förvärv, lillkillen Checken från Tjeckien dvs Jolly Jumper Moravia Campanella ... en HELT UNDERBAR liten krabat, bara go och glad med en konstant viftande svans .. inga bekymmer verkar finnas i hans värld inte .. bara go och glad. Med sig hade Carina även sin lilla svarta pärla Greta från Black Regals kennel ..  otroligt söt liten tjej .. LYCKA TILL med era nya valpar Carina & Uffe !!

Här är det höglöp för Inez och Gaucho tycker att det är pestigt just nu när han inte får träffa sin flamma Inez .. hon luktar juuuu så gott och Gaucho gör nästan allt för att försöka få mig att förstå att nuuuuu matte, det är dax nuuuuuuu ... men det blir inget med det roliga inte ;-)

Nu väntar jag på bilder på Jazza och på att jag ska kunna uppdatera min hemsida ... det känns sååååå tråkigt att min dator kraschat och att jag därmed inte kan uppdatera min hemsida .. nu har jag iallafall installerat alla program som krävs för uppdateringen, meeeeen jag får inte mitt FTP program Total Commander att fungera .. grrrgrrrrrmooorrrr &%¤#"/&¤

Hoppas att ni alla har en skön sommar ... ses här snart igen, hightass så länge från oss på TdB !!