Hej alla, nu äntligen kommer här en uppdatering från oss

Igår var det varmt, riktigt varmt .. vi hade nästan 27 grader i skuggan på efm. Valparna bodde ute i valphagen hela dagen .. gött tyckte dom och mamma Gabi. Khleo & Inez besökte valphagen för första gången. Khleo har ju träffat valparna innan, men för Inez var det första gången .. jag skrattade gott åt henne då hon blev rädd för valparna och sprang undan för dom  men snabbt framme igen för att än en gång bli "attackerad" av glada, nyfikna och svansviftande valpar ... usch tyckte Inez och hoppade undan igen, men efter några gånger så var det otäcka över och både hon & Khleo passade valparna jättebra då mamma Gabi fick gå in och vila några timmar .. bra med barnvakt tycker Gabi nu när valparna är 5 veckor . Här nedan kommer lite bilder från gårdagen:

 

Vid 19 tiden igårkväll innan valparna gick in för kvällen så blev det avmaskning och kloklippning .. det tog ett tag trots att jag hade god hjälp av besökare. Jag lovar er att valparna sussade gott igårkväll .

Idag är det ny dag, jag har hunnit med att vara hos frissan och handlat lite. Ikväll kommer Malin (Gabis uppfödare) för att hälsa på Gabi och dom små ... jättekul och varmt välkommen Malin !!  Hoppas att vi kan få till både huvud o ståbilder på småttingarna ikväll !

Nu sa jag äta en bit varmrökt lax, färsk potatis, röd kaviar m en dillsås gjord på fetaste creme fraichen .. mums mums.

Må så gott och ha en riktigt skön helg allihopa !! Kika gärna in här imorgon igen för då ligger det kanske lite fina huvud o ståbilder på valparna

Hightass från mig, Gaucho, Khleo, Inez, Gabi & hennes 10 små sötisar !!