Hej på er alla därute i cyberrymden

Här är allt bara lugnt och skönt. Valparna fyllde hela 4 veckor igår och växer som dom ska .. älskar Royal Canins valpfoder som jag bjuder dom på. Gabi diar dom inte så ofta och länge nu, hon tycker nog att dom får vad dom behöver från henne. Gabi är mager, precis som dom flesta tikar blir som har många valpar .. men hon är pigg och glad och njuter av valparna !!

Vädret är kallt, ruggigt och blåsigt så jag har inte kunnat ha valparna ute några längre stunder ännu .. vill INTE att dom ska bli våta och kalla, inte alls bra för små söta valpar .. så dom får komma ut en stund mellan regn o hagelskurarna och nöjer sig med det.

Här kommer lite bilder från valparnas dag i går .. tänk 4 veckor redan .. tiden springer fullständigt iväg då jag har valpar:..

 

I veckan ska jag skicka in registreringspappret till SKK så att valparna blir registrerade i god tid. Alla namnen är nsätan klara. Min lilla tjej kommer att heta Mejja .. smakar mkt bättre än både Mingla & Mixa .... sååååå Mejja får det bli

Vill tacka alla valpköpare som varit här på besök, jättetrevligt och det känns så bra med er ALLA .. tänk att jag har fått ihop ännu ett gäng med goa vettiga valpköpare .. lyckliga jag !!

Må nu så gott tills vi ses här nästa gång .. hightass från oss i valplådan