I efm kom solen, varm och go   Jag som roat mig hela dagen skulle egentligen gjort några MÅSTEN .. meeeeen jag kan INTE slita mig från valparna. Så jag sköt än en gång på några måsten som hopats sig sen valparna kom till världen .. jag tog helt sonika ut valparna i solen !!

Mamma Gabi var förstås med och kollade läget så att alla hennes små kommit med ut. Gaucho blev ju såklart hur glad som helst och anslöt sig snabbt till GAbi o valparna .. mamma Gabi hade koll på honom en kort stund för att sen lämna över valparna till Gaucho. Gabi låg såklart på behörigt avstånd och övervakade småttingarna och Gaucho, utifall dom skulle ropa på mamma så skulle Gabi vara snabbt på plats .. men ingen ropade på mamma utan alla fann sig tryggt tillrätta hos Gaucho .. gulle gulle va go han är min kille

Här kommer några bilder från äventyret:..

 

Det var allt för idag ... fler bilder från dagens första utevistelse finns som vanligt på min FaceBook sida .. vill ni se fler bilder så sök mig på tdbeva@hotmail.com el. Eva Håkansson

Hej så länge och hightass från mig, Gaucho mamma Gabi och dom små äventyrarna