Ja man kan verkligen undra var sommaren är, eller rättare sagt vart den tog vägen för det började ju bra ... men kanske ska vi inte ge upp ännu det kan ju bli en fin sensommar och höst !

Fortfarande så har jag inte fått något besked om min dator kan lagas eller inte. Känner en oerhörd längtan efter min bärbara vän .. vill ju uppdatera min hemsida .. men men bara att vänta vidare;-)

Förra helgen var det stor rasspecial i Finland där Trésor de Brie Ikas Fauve AF "Isak" var med och tävlade i öppenklassen. Isak vann öppenklassen m EXCELLENT och tävlade m 7 andra fina briardhanar ... Stort GRATTIS Siru !! Isak var även med på Söndagens Selectione och fick där EXCELLENT men kna ej få titeln på grund av sitt HD C.

Helgen som gick var det MH på Örkelljunga BK där Trésor de Brie Khleo Noir MG och syrran Trésor de Brie Kita Noir MG deltog ... Kita gjorde ett superfint MH ... Khleo skötte sig riktigt bra och sprang ut på lilla bytet och sprang ut och lekte på avståndsleken .. riktigt duktig tös min lilla Pärla ! Men spökena var riktigt läskiga tyckte Khleo men då hon upptäckte att det var människor under dom otäcka dräkterna så var det frid o fröjd. Stort GRATTIS Ingela till Kitas fin MH .. jag är så glad att vi fick det gjort och att det gick så bra !!

Nu kommande helg så är det utställning i Bjuv så jag kommer att uppdatera här på bloggen om hur det gått för oss;-)

Hightassar för denna gången .....